product-imgage

Madrid – SpeedFace


Ansigt, håndflade og fingeraftrykscanner med temperaturmåler.

Denne model anvender synlig lys til ansigtsgenkendelse. Med hjælp fra termisk billeddannelse kan enheden måle temperaturen på de, der møder på arbejde. Enheden er en tidsregistreringsterminal, som kan anvendes til at registrere nøjagtige møde- og gåtider.

Med denne opgraderede version kan den indbyggede ansigtsgenkendelsesalgoritme genkende ansigter selv ved anvendelse af maske.

De ansatte kan anvende flere metoder til registrering af møde- og gå tid. Herunder Ansigt, Håndflade, Fingeraftryk, ID-kort og Personlig kode. Ved at anvende Ansigt, Håndflade eller ID-kort gør det registreringen berøringsfri og dermed elimineres hygiejneproblemer effektivt.

Med denne terminal reduceres spredning af bakterier, da de ansatte inden indtrædelse kan måle temperatur og bære maske, hvis det gør sig gældende på arbejdspladsen.

Software medfølger med +20 forskellige rapporter til dokumentation. Følg med live i de der er mødt op, de der er fraværende, de der er gået og mm. Afløn præcist for den tid, som de ansatte er tilstede.

Hent et tilbud og bliv kontaktet af en af vore eksperter. Du har også mulighed for at lease dette løn- og tidsregistreringssystem. 

Læs mere om arbejdsgiverens registreringspligt her

Læs mere om betingelser og vilkår Her

Specifikationer:
Skærmen: 5” farveskærm
Ansigtskapacitet: 6.000
Fingeraftrykskapaciteten: 6.000
Håndfladekapacitet: 3.000
Lagringen: 200.000
Kommunikation: TCP/IP, USB, WiFi
Funktioner: ADMS, T9-indgang, DST, kamera, 9-cifret bruger-ID, adgangsniveauer, flere bekræftelsestilstande, Ansigtsgenkendelse, Håndfladegenkendelse, Biometrisk fingeraftryk.
Algoritme: ZKFace V5.8 & ZKFinger V10.0 & ZKPalm V12.0
Strøm: 12V 3A
Temperatur: 10°C - 90°C
Fugtighed: 10%-90%
Dimensioner: 92x262x23,5mm (BxHxD)

Fortsæt uden login