product-imgage

Dubai - S922 Transportabel


DanPanel tilbyder transportabel tidsregistreringssystem til virksomheder. Denne enhed er specielt designet til off-site tidsregistrering på steder som byggepladser, logistik, industrier, store gårde og mineindustrien mv. 

Tophåndtaget med gummibelægning gør det lettere at bringe enheden med sig off-site. Selve enheden er vandtæt (IP65 certificeret), støvtæt og stødsikker.

Du har mulighed for at anvende enheden med identifikations former som fingeraftryk, kort eller kode, når de ansatte skal registrere ankomst på arbejdet og gå tid. Dermed sagt har du præcise data på, hvornår og hvor længe den ansatte har arbejdet. Data lagres i systemet og kan eksporteres til PC således, at arbejdsgiver ved hvornår, den ansatte har foretaget mødetid, pause, og når denne forlader arbejdsstedet. Det skaber et mere nøjagtigt billede af de ansattes tilstedeværelse på arbejdet, og arbejdsgiver kan med bedre præcision og samvittighed aflønne den ansatte.

Hvis vi forestiller os at den ansatte i gnst. er 10 min. forsinket eller forlader 10 min før tid dagligt, vil denne få løn for 220 min. uden arbejde (baseret på 22 arbejdsdage). Hvis timelønnen er 200, er det lig 733,33 kr. for de 220 min. du betaler. Du kan spare penge og forbedre bundlinjen ved at registrere nøjagtig tid. 

Ønsker du at lease denne transportable enhed? Kontakt os og hør mere om hvordan.

Læs mere om arbejdsgiverens pligt til at registrere mødetider her

Din vækst i vores fokus! Læs mere om betingelser og vilkår Her

Guide til løn- og tidsregistreringSpecifikationer:
Skærm: 3,5” TFT-skærm

Fingeraftrykskapacitet: 50.000
ID-kort kapacitet: 50.000
Transaktions kapacitet: 800.000
Fingeraftrykssensor: ZK Optical Sensor
Algoritme version: ZKFinger VX10.0
Kommunikation: TCP/IP, USB, WiFi, 3G (WCDMA)
Standardfunktioner: ADMS, Arbejdskode, DST, Selvbetjeningsforespørgsel, Automatisk status, T9-input, Foto-ID, 9-cifret bruger-id, meddelelse, ID-kort.
Valgfrie funktioner: HID/Mifare kort
Beskyttelsesgrad: IP65
Strømforsyning: 12V 3A DC, indbygget backup batteri (7600 mAh)
Operationstemperatur: 0°C - 45°C
Operationsfugtighed: 20%-80%
Nettovægt: 1,65kg
Dimensioner: 225x235x125(mm) HxBxD

Fortsæt uden login