Konceptet bag DanPanel

DanPanel er en platform, hvor du kan samle alle dine aktiviteter ét sted, hvad end du er offentlig ansat, erhvervsdrivende eller privatperson. Du kan ud fra produkterne og løsningerne vælge om det skal være en engangs – eller abonnementsløsning.

Opret en gratis kundekonto allerede i dag og få fri adgang til dit eget panel. Her kan du nemt vælge og samle alle de ønskede produkter og løsninger, som du har et behov for. Vi hjælper gerne med at skræddersye en løsning til dig og udvider løbende med kategorier og løsninger gennem dialog med potentielle og eksisterende samarbejdspartnere.

Hvis du har spørgsmål om et produkt/ en løsning til, kan vi altid træffes på telefon i åbningstiderne eller på mail.

Personlig kundekonsulent

En personlig kundekonsulent tilknyttes hver bestilling/sag, som du til hver en tid kan kontakte

Kort svartid

Vi svare dig på spørgsmål, forespørgsler mv. inden for 24 timer i hverdagene.

Nyhedsmail

Vi sender regelmæssigt nyhedsmails/tilbud, så du altid er opdateret om, hvad der sker af nyt.

One Stop Shop

Vores koncept er baseret på at formidle produkter og løsninger til private, erhverv og offentlige med et bredt udvalg. Vi udvider løbende gennem dialog med de bedste samarbejdspartnere på markedet.Notifikation

Du vil på aktive sager altid blive underrettet, når der sker nyt i processen med dine bestillinger. Log ind på dit panel og få et overblik over alle dine bestillinger.

Gratis og uforpligtende

At oprette en kundekonto hos os er helt gratis. Du betaler kun ved accept af et tilbud.

Særlige kampagner

Vi har løbende samtaler med vores samarbejdspartnere, der giver vores kunder adgang til særlige kampagner. Alt til fordel for dig.

Skræddersyet løsning

Vi hjælper gerne med at skræddersy en løsning efter dit behov.

Opret en gratis kundekonto og så fri adgang til platformens produkter og løsninger.

Processen bag DanPanel

Selve processen er opdelt i fire hovedtrin – Under behandling, Godkendt, Aktiv og Arkiv.

Når du udfylder formularen på det ønskede og klikker på hent tilbud, starter processen.Under behandling


I dette trin har vi modtaget din forespørgsel og gennemgår dit ønske, når kundekonsulenten har læst dit ønske igennem, ringer denne dig op. Her vil dit behov imødekommes på bedst mulig måde, og det der drøftes sendes videre til vores samarbejdspartner. Vi oplyser dig om samarbejdspartneren og denne udarbejder et tilbud til dig. Alt efter aftale vil der skelnes mellem engangsbetaling eller abonnementsløsning.

Godkendt


I dette trin er forespørgsel med detaljer og valgte produkt/løsning specificeret og du vil at samarbejdspartneren modtage et uforpligtende tilbud. I dette trin accepterer/afviser du tilbuddet. Ved Accept har du mulighed for at betale med kort/mobilepay.

Aktiv


Ved accept og betaling igangsættes din ordre og du kan til enhver tid følge med i processen i din profil. Du har mulighed for at vedhæfte filer alt efter ønske og alle dokumenter vil gemmes.

Arkiv


I dette trin er din bestilling fuldført. Hvis du har et abonnement vil den fortsat ses under aktiv, men til de ordrer, der er fuldførte vil du under din profil altid kunne vende tilbage og se alt indhold, der er forbundet med din ordre.

Din vækst i vores fokus

DanPanel blev etableret i 2017 og siden da har vi været i rivende udvikling med de opgaver, vi har varetaget for vores kunder. Vi har løbende udviklet vores platform og nye partnere tilkommer, så vi er i stand til at formidle produkter og løsninger til ethvert behov. Vi tilstræber os efter at yde den bedste service og imødekomme alle ønsker ved også at skræddersye løsninger til vores kunders behov. Vi sørger for forhandling med kompetente samarbejdspartnere, så du kan have alt samlet i ét panel. Dermed kan struktur skabes, overskud opnås og udvikling opleves.

Vores team

Hos DanPanel arbejder vi i teams med hver vores ekspertise. Vi tror på mangfoldighed, og at vi kan yde en dedikeret samt professionel kundeoplevelse ved at tilknytte de rette kundekonsulenter til hver bestilling. Vores teams har årelange erfaringer inden for deres felt og en bred vifte af kompetencer, så vi kan imødekomme dine behov på bedst mulige måde. Vores fokus er din vækst og at løfte dine aktiviteter på bedstevis og kun i den rigtige retning.

Vi arbejder internt med dedikerede teams, der har mere end 35 års erhvervserfaring, fordelt på hver deres fagområder, indenfor løsninger og services, som du finder på DanPanel portalen. Vores fokus ligger i at give dig en skræddersyet løsning/service, der kan løfte dine aktiviteter i den positive retning.

Med ordenhed og punktlighed arbejder vi dedikeret for at afdække behov i den enkelte sag, det vil give dig trygge rammer for at sikre dig den rette løsning, som bidrager til endnu mere struktur, overskud og udvikling i din hverdag.

Bæredygtighed

Hos DanPanel vægter vi bæredygtigheden højt. Vi stræber efter at sikre vores kunders holdbare resultater, og følge de forventninger, der bliver stillet fra vores kunder samt regler og vilkår, der er gældende i den enkelte løsning/service, der tilbydes.

Vi arbejder derudover løbende på at udvikle nye løsninger, der vil være med til at gøre hverdagen lettere for kunderne hos DanPanel.

I den gode sags tjeneste

Vi er hos DanPanel glade for at kunne give igen og støtte op omkring flere sager og tiltag. Vi tror på at vi i fællesskab kan formå at gøre underværker. I den gode sags tjeneste har vi valgt at støtte:Vi giver dig overblikket:

Ved at samle dine aktiviteter hos os, vil det give dig en unik mulighed for at:

Skabe struktur

Savner du struktur over dine aktiviteter i din hverdag?

Vores portal er med til at skabe struktur. Vores panel hjælper dig med at samle alle aktiviteter ét sted, og du kan nemt planlægge dine aktiviteter med et bedre overblik.

Få mere overskud

Føler du at du er tidsbegrænset og anvender for mange kræfter på at finde den rette leverandør til de enkelte aktiviteter?

Hos DanPanel har vi forhandlet på vegne af dig. Det betyder, at du får løsninger til konkurrencedygtige priser og vilkår, og dermed har du overskud i din hverdag samt pengebesparelse.

Opleve udvikling

Ønsker du fremgang og udvikling i dine projekter?

Ved at samle alt i ét panel, oplever du en struktureret hverdag med et overblik over alle aktiviteter og et overskud. Du vil sparer tid og penge ved at anvende DanPanel og dermed opleve konstruktiv udvikling.