product-imgage

Small


Pakken inkluderer op til:

Wordpress:
Efter valg af tema og planlægning til din kommende hjemmeside med en kundekonsulent hjælper vi dig med at etablere 5 menuer/undersider, hvor vi ligeledes uploader op til 15 billeder fordelt på din hjemmeside efter dit ønske. Alt dette sker i et responsivt design, så din hjemmeside gengives godt på forskellige enheder og skærmstørrelser. 

Tekstforfatning:
Ved dialog og planlægning med den tilknyttede kundekonsulent udarbejdes tekstforfatning til dine menuer/undersider på din hjemmeside. Samtalen mellem dig og kundekonsulenten imellem kan basere sig på det budskab du har, dine produkter, din vision, mission mv. med relevant content til din hjemmeside. Pakken inkluderer, at vi hjælper dig med op til 600 ord pr. menu/underside.

Blogs: 
Vores dygtige tekstforfattere skriver op til 2 blogindlæg hver måned med op til 600 ord pr. blog. I samarbejde med dig planlægges publiceringsplanen, titler, idéer, og det du vil have skrevet. Dernæst udarbejder vores tekstforfattere indlæg med relevant content og tilføjer søgeord specifikt til det, du har på din hjemmeside. Indhold i blogindlæg kan kombineres med de søgeord, du har på siden. 

SEO: 
Denne pakke inkluderer, at kundekonsulenten hjælper dig med at finde op til 5 relevante søgeord til din hjemmeside. Søgeordene kan også anvendes til dine blogindlæg, og pointen er at søgeordene vælges ud fra det din målgruppe søger efter på søgemaskinerne.

Læs mere om betingelser og vilkår HerFortsæt uden login